Miniconcert Rinus Goedhart en Adri Karman

Op donderdag 1 augustus wordt het miniconcert in de Koorkerk te Middelburg verzorgd door de altsaxofonist Rinus Goedhart en de organist Adri Karman. Zij brengen een bijzonder programma dat geheel bestaat uit Spaanse/Iberische muziek. Rinus Goedhart heeft tal van Spaanse liederen gearrangeerd voor zijn eigen instrument met klavierbegeleiding. Daarvan zullen er in het miniconcert een aantal tot klinken worden gebracht met orgelbegeleiding van Adri Karman, die ook solistisch te horen zal zijn in een drietal delen uit de kort na 1700 uitgegeven bundel met Spaanse orgelmuziek genaamd “Tonos de Palacio”.

Adri Karman en Rinus Goedhart tijdens hun miniconcert in 2012

Adri Karman en Rinus Goedhart tijdens hun miniconcert in 2012

Rinus Goedhart en Adri Karman zijn beide muzikale autodidacten. Al decennia musiceren ze in groter en kleiner verband met enthousiasme en grote inzet, waarmee ze veel waardering oogsten.
Het miniconcert is één van de aktiviteiten van het Lange Jan Project, een initiatief van de Raad van Kerken Middelburg.
Het concert in de Koorkerk begint om 15.00 uur, de toegang is vrij.
Website http://langejanproject.wordpress.com/