Een gelukkig nieuwjaar met Bach

Nog even een herinnering aan een eerder op dit weblog geplaatste aankondiging. Op nieuwjaarsdag 2014 geeft Arno van Wijk onder het motto Een gelukkig nieuwjaar met Bach een concert op het Marcussen-orgel van de Grote Kerk in Goes. Het programma bestaat geheel uit werken van Johann Sebastian Bach.

img52ab0e407bf46

Tevens vindt op die dag de presentatie plaats van de tweede cd die Arno van Wijk heeft opgenomen op het Marcussen-orgel. Ook de cd staat vol met muziek van Johann Sebastian Bach. Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan burgemeester René Verhulst.

CRT_0484bwHet uitbrengen van de cd is de start van een aktie voor fondsenverwerving; voor 2015 staat een groot onderhoud aan het orgel gepland. De kas met de Turkse kap wordt schoongemaakt en de luiken van het Hoofd- en Rugwerk worden gerestaureerd. Ook wordt het gehele binnenwerk schoongemaakt en waar nodig hersteld.

Het concert begin om 16.00 uur en de toegang is vrij. Na afloop is er een collecte.
De bijeenkomst wordt feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje.
De cd is op nieuwjaarsdag te koop voor de gereduceerde prijs van € 10.

902653_516400775134489_273231482_o