Miniconcert Gisbert Wüst

In de serie miniconcerten van het Lange Jan Project geeft op donderdag 27 augustus de Duitse organist Gisbert Wüst een orgelbespeling in de Koorkerk in Middelburg. Op het Van Vulpen-orgel zal hij werken van Bach, Mendelssohn, Albrechtsberger, Hielscher en Walther ten gehore brengen.
Gisbert Wüst 03Gisbert Wüst (1950) studeerde aan de universiteit van Mainz schoolmuziek, Duitse taal- en letterkunde en muziekwetenschap. Orgel studeerde hij bij Prof. Peter A. Stadtmüller, Luigi Tagliavini (Bologna) en Michael Schneider (Keulen). Hij is cantor, organist en koordirigent van de St. Medarduskirche in Bendorf/Koblenz.

Gisbert Wüst 02

 

Het miniconcert is een activiteit van het Lange Jan Project, een initiatief van de Raad van Kerken Middelburg en begint om 15.00 uur. De toegang is vrij, collecte bij de uitgang.
Website http://langejanproject.wordpress.com

.