Cd Sietze de Vries

Sietze de Vries bespeelt de historische orgels van Middelburg
Incanto Stichting voor Oude Muziek en de Werkgroep Muziek van het Koninklijk Zeeuwsch Genootschap der Wetenschappen organiseren al decennialang concerten in Middelburg, waarin de uitvoering van oude muziek op zo authentiek mogelijke manier centraal staat. Hoewel er slechts sprake was van een bescheiden rol voor het orgel tijdens deze concerten, namen beide organisaties in 2014 toch het initiatief om een orgeltocht door de historische binnenstad van Middelburg te organiseren. Dit omdat de diverse belangwekkende orgels, die de binnenstad van Middelburg telt, buiten kerkelijk gebruik weinig tot klinken worden gebracht.
Sietze de Vries 2017Deze orgeltocht, onder leiding van de befaamde organist en improvisator Sietze de Vries, trok landelijk veel belangstelling. Vanwege dit succes is de orgeltocht in 2016 herhaald, waarbij van de gelegenheid gebruik is gemaakt cd-opnamen te maken, om zo eenieder – op elk moment en plaats – te kunnen laten genieten van het spel van Sietze de Vries op deze historische instrumenten.

De dubbel-cd is te koop à € 20 bij de concerten van Incanto/Werkgroep Muziek.
Bestellen kan door een email met uw naam en adresgegevens te sturen naar info@incantoconcerten.nl. Als u € 24 (inclusief verzendkosten) overmaakt naar NL 73 INGB 0680740244 wordt de cd daarna per post toegezonden.

 

Cd Historische orgels 03

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.